WW125 :: Pageview Blog Meningkat Bila Masuk Bulan Ramadhan - Ceritera Ibu

WW125 :: Pageview Blog Meningkat Bila Masuk Bulan Ramadhan


WW125 :: Pageview Blog Meningkat Bila Masuk Bulan Ramadhan | Assalamualaikum.. Bila masuk bulan Ramadhan, pageview blog Dilah akan meningkat mendadak.. rasanya bukan blog Dilah sahaja, blog lain pun sama kan... sebab utamanya adalah ramai mak-mak mencari resepi.. tapi untuk tahun ni, peningkatan tu bermula dari sebelum Ramadhan lagi sebab PKP kan orang stay at home je.. tu yang masing2 rajin menggoogle cari resepi.. betul tak..


Alhamdulillah.. setakat hari ke 6 berpuasa, pageview untuk semalam sahaja 12k++ hampir 13k.. rezeki.. tentu blog lain lagi mencanak2 naik PV kan.. agak2 boleh capai 10 juta PV tak sepanjang bulan Ramadhan ni?? hehe.. apa2 pun terima kasih pada semua readers yang selalu menjenguk blog Dilah ni ya..

12 comments:

  1. Hehehe boleh sama plak posting kita, tapi Sis autopost nanti malam..
    Tahniah Dilah...hebatkan penangan Ramadhan, rezeki buat blog, adsense pun naikkk

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah kak dila.. hebat betul blog ni.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah ok walaupun tak la sampai belas ribu..

    ReplyDelete
  4. uishhh untuk picisan yang tengok ni macam "waaaa". ramai orang cari macam2 kat internet ni bila takde apa nak buat hehe

    ReplyDelete
  5. Betul, entri resepi je popular musim PKP ni.

    ReplyDelete
  6. Woahhhh bestnya PV banyak macamni. Nak juga please! hehe.

    ReplyDelete
  7. wow..tapi memang betul pun..sbbnya blog nieyl pun cmtu juga,,,

    ReplyDelete