Beli Pressure Cooker Noxxa Dapat Free Gift 3L Glass Casserole - Ceritera Ibu

Beli Pressure Cooker Noxxa Dapat Free Gift 3L Glass Casserole


Beli Pressure Cooker Noxxa Dapat Free Gift 3L Glass Casserole | Assalamualaikum semua.. Bulan Oktober ni ada promosi Pressure Cooker Noxxa.. Macam biasa la, bila ada promosi ni mesti ada free gift yang best.. Tapi bukan sahaja ada FREE Gift tau, malahan korang boleh buat bayaran secara ansuran untuk dapatkan pressure cooker noxxa ni tau...

 

Promosi Pressure Cooker Noxxa

  • 5x bayaran ansuran
  • Bayaran pertama terus dapat periuk noxxa
  • FREE gift 3L Glass Casserole with cover
  • FREE postage 
 

Tengok la free gift bekas kaca ni.. besar kan.. dah siap masak nasi atau lauk boleh terus simpan dalam bekas ni.. Untung betul siapa yang beli periuk noxxa bulan ni tau dapat free gift yang best..



Nanti duluuuuu.. Bukan itu sahaja.. Dilah nak offer korang untuk dapatkan harga yang lagi murah dengan hanya 4x bayar sahaja.. Kalau nak tahu macamana nak dapatkan harga yang lebih murah, kena la cepat-cepat roger Dilah ok.. So tunggu apa lagi, Whatsapp Dilah sekarang ok.. Offer ini adalah amat terhad.. 

Untuk maklumat lebih lanjut, sila klik di bawah...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 comments:

  1. Masa ammi beli PC yang model lama tu dapat 2 je caserole with lids ni

    ReplyDelete
  2. Wowww cantik design baru ni.. siap dapat free barang lagi..untung laaa siapa beli sekarang.. alhamdulilah kita punya masih boleh guna..

    ReplyDelete