Iron Philips VIral Bayar Secara Ansuran Beli 1 Percuma 2 - Ceritera Ibu

Iron Philips VIral Bayar Secara Ansuran Beli 1 Percuma 2

Iron Philips VIral Bayar Secara Ansuran Beli 1 Percuma 2 | Assalamualaikum.. Promosi Iron Philips Viral datang lagi.. Memang promosi yang ditunggu-tunggu ni kan.. kenapa ramai yang suka bila ada promosi iron ni? Sebab bila ada promosi iron ni boleh bayar secara ansuran dan bayaran pertama terus dapat iron philips.. so tak perlu la tunggu lama-lama kan macam main kutu tu.. nak beli cash rasa berat nak keluar duit sedebuk kan.. hahaha.. dan best nya dah tentu la ada free gift sekali..

Tapi.. promosi kali ni lagi best tau.. korang bukan setakat boleh dapat 2 free gift tapi korang jugak boleh dapat FREE voucher bernilai RM20 sebanyak 3 kali.. wowww... berganda-ganda dapat FREE kan.. hehe

Promosi Steam Iron Philips


  • 4 kali bayaran secara ansuran
  • Bayaran pertama terus dapat barang
  • FREE Iron board XXL size
  • FREE rak penyangkut baju
  • FREE delivery
  • FREE voucher RM20 x3
Best kan promosi bulan ni.. dapat macam-macam free.. kalau nak tahu lebih lanjut mengenai Iron Philips ni boleh tengok di entry bawah ni ye..


Nak tahu macamana nak dapatkan FREE voucher tu sekali?? korang hanya perlu menjadi AMWAY PRIVILEGED CUSTOMER ataupun AMWAY BUSINESS OWNER sahaja.

Bayarannya pun murah sahaja.. dan bila dapat voucher tu korang akan rasa berbaloi-baloi seolah-olah tak bayar apa-apa pun untuk join ahli tu.. dapat pulak diskaun 20-25% untuk pembelian iron philips dan semua barang Amway.. best sangat kan..

Kalau korang berminat, whatsapp Dilah sekarang ok.. jangan lambat.. kalau lambat nanti free gift habis tak dapek Dilah nak tolong.. lagi satu kalau lambat takut barang back order pulak.. 

Untuk maklumat lanjut, klik di sini


3 comments: