Iron Philips VIral Bayar Secara Ansuran Beli 1 Percuma 2 - Ceritera Ibu

Iron Philips VIral Bayar Secara Ansuran Beli 1 Percuma 2

Iron Philips VIral Bayar Secara Ansuran Beli 1 Percuma 2 | Assalamualaikum.. Promosi Iron Philips Viral datang lagi.. Memang promosi yang ditunggu-tunggu ni kan.. kenapa ramai yang suka bila ada promosi iron ni? Sebab bila ada promosi iron ni boleh bayar secara ansuran dan bayaran pertama terus dapat iron philips.. so tak perlu la tunggu lama-lama kan macam main kutu tu.. nak beli cash rasa berat nak keluar duit sedebuk kan.. hahaha.. dan best nya dah tentu la ada free gift sekali..

Tapi.. promosi kali ni lagi best tau.. korang bukan setakat boleh dapat 2 free gift tapi korang jugak boleh dapat FREE voucher bernilai RM20 sebanyak 3 kali.. wowww... berganda-ganda dapat FREE kan.. hehe

Promosi Steam Iron Philips


  • 4 kali bayaran secara ansuran
  • Bayaran pertama terus dapat barang
  • FREE Iron board XXL size
  • FREE rak penyangkut baju
  • FREE delivery
  • FREE voucher RM20 x3
Best kan promosi bulan ni.. dapat macam-macam free.. kalau nak tahu lebih lanjut mengenai Iron Philips ni boleh tengok di entry bawah ni ye..


Nak tahu macamana nak dapatkan FREE voucher tu sekali?? korang hanya perlu menjadi AMWAY PRIVILEGED CUSTOMER ataupun AMWAY BUSINESS OWNER sahaja.

Bayarannya pun murah sahaja.. dan bila dapat voucher tu korang akan rasa berbaloi-baloi seolah-olah tak bayar apa-apa pun untuk join ahli tu.. dapat pulak diskaun 20-25% untuk pembelian iron philips dan semua barang Amway.. best sangat kan..

Kalau korang berminat, whatsapp Dilah sekarang ok.. jangan lambat.. kalau lambat nanti free gift habis tak dapek Dilah nak tolong.. lagi satu kalau lambat takut barang back order pulak.. 

Untuk maklumat lanjut, klik di sini


8 comments:

  1. Wah bestnya...saya wasap akak ya japgi...

    ReplyDelete
  2. Perghh bestnya wooo... lumayan dia punya offer..
    Masa Dilah wahtsapp semalam tengah drive, tak sempat nak membalas, ni baca sini plak hahaha..

    ReplyDelete
  3. iron ni memang sangat-sangat memudahkan kerja saya. kalau iron Philips saya ni rosak, saya sanggup beli lain

    ReplyDelete
  4. Really Good blog, thanks for sharing with us. Visit OGEN Infosystem for professional Website Designing Company in Delhi, India at an affordable price.
    Top 5 Website Designing Company in Delhi

    ReplyDelete
  5. We all are aware of the fact that with time, the metal components and Suzuki Spare Parts of a vehicle tend to deteriorate. That is when they need repairing, and if you ask us, replacement is the more viable option. BP Auto Spares India has been in the automotive spare parts industry for quite a long time now serving an extensive range of Suzuki Parts to a wide client base.

    ReplyDelete
  6. Really Good blog, thanks for sharing with us. Visit CGR INFOTECH SERVICES for professional Website Designing Company in NOIDA 62, India at an affordable price.
    Website Designing Company in Noida 62

    ReplyDelete