Beli Periuk Noxxa dapat free mangkuk kaca - Ceritera Ibu

Beli Periuk Noxxa dapat free mangkuk kaca

 

Beli Periuk Noxxa dapat free mangkuk kaca | Assalamualaikum semua.. lama sungguh Dilah tak bersiaran kan.. busy sungguh sekarang ni.. tak sempat nak buka blog.. ok hari ni Dilah nak share promosi periuk noxxa sempena bulan ramadhan ni... Macam biasa, kalau ada promosi Noxxa mesti dapat yang best-best.. nak tahu apa yang best dengan promosi kali ni??


Promosi Ramadhan Periuk Noxxa

  • Boleh bayar secara ansuran sebanyak 5 kali bayaran
  • Bayaran pertama terus dapat barang
  • FREE Mangkuk kaca bertutup
  • PWP XS Energy Drink dengan harga RM10 shj untuk 1 pack (6 tin) - NP RM40
  • FREE Postage


Lebih special lagi jika korang join ahli, 

  • Hanya bayar 4x sahaja (dah tentu harga lebih murah)
  • FREE Voucher RM20 sebanyak 3x (total RM60)

FREE Mangkuk Kaca
Best kan promosi bulan ni... jeles betul kat korang tau.. haha.. Dilah dah tengok free gift mangkuk kaca tu besar tau.. saiz 1.2 L.. Memang besar.. siap ada tutup lagi..





PWP XS Energy Drink
XS Energy Drink adalah minuman air tenaga tanpa gula. Minuman ini mengandungi vitamin B yang membantu untuk memberikan tenaga kepada badan kita.


Minuman Tenaga XS mengandungi vitamin penting yang diperlukan oleh badan anda seperti: 
(i) Vitamin B3 (Nikotinamida) - Nikotinamida adalah penting untuk metabolisme karbohidrat dan lemak menjadi tenaga; 
(ii) Vitamin B5 (Asid Pantotenik) - Diperlukan untuk sintesis koenzim A (CoA) dan protein pengangkut asil yang terlibat dalam metabolisme karbohidrat, lemak dan protein; 
(iii) Vitamin B6 (Piridoksin) - Diperlukan untuk 100+ tindak balas metabolisme dalam tubuh. Vitamin B6 bertindak sebagai koenzim dalam penguraian dan penggunaan karbohidrat, lemak dan protein; 
(iv) Vitamin B12 (Sianokobalamin) - Faktor bersama untuk dua enzim yang diperlukan untuk memangkinkan banyak tindak balas yang memberi kesan kepada metabolisme protein dan lemak serta sintesis DNA. 
(v) Vitamin B12 adalah penting untuk pembentukan darah dan fungsi neurologi yang normal.


So tunggu apa lagi, siapa nak grab promosi ni cepat-cepat roger Dilah tau.. boleh bayar secara ansuran.. dan terus dapat periuk noxxa.. dapat la guna sepanjang bulan puasa dan raya yg bakal menjelma tak lama lagi..  kuota tak banyak tau.. Korang nak jimat lagi RM100? Korang klik link bawah ni...





1 comment: